All star luciatåg

Denna dagen tre liv. Började med att inte sova efter typ ett i natt, fortsatte med att tappa mobilen så att glaset sprack, sedan blev det bråk och efter det kom SL och gjorde sitt och så skar jag mig i fingret på trasiga mobilen och ja orkar jag ens berätta om all leda? Nej. Nu är jag hemma med stjärnor från OLW och det är det enda jag tänker fokusera på förutom att det är lucia och att jag har en önskerubrik att leverera.

Varje år vid lucia är det alltid något som dyker upp som får folk att drämma näven i fickan och konstatera att nu är det nog. Förre året var det en missuppfattning om att pepparkaksgubbar förbjöds i ett (ETT) lucia-tåg som tydligen gav en bild av hur PK-eliten tagit över hela Sverige. I år är det något tomteförbud vid sidan av traditionen att pojkar absolut inte ska bara luciasärk. All vrede med utgångspunkt i bögskräck och bevarande av traditioner. Låt mig säga som så här: när jag satte ihop mitt all star-luciatåg så sket jag i traditionerna. Fifi, I give you:

Lucia – Patti Smith. Utan tvekan. Jag tänker att jag byter ut tärnorna mot smådjävlar med glitter i håret och då finns det inget val än att samtliga döda medlemmar från Ramones återuppstår och joinar den enda levande så att de kan ta på sig den uppgiften. Nu ska det ju vara tolv tärnor enligt traditionen, men jag skiter som sagt i traditionerna så jag låter Ramones vara smådjävlar tillsammans med Nina Simone och the Supremes och så får det vara bra med det. Jag tänker att de kommer göra väldigt bra stämmor ihop. Stjärngossar? Chris Isaak givetvis, och Jon Bon Jovi måste såklart få stå och fladdra med brösthåret någonstans i tåget (inte en chans att han får vaxa på lucia). Peaches måste också vara med. Hon får vara tomte tillsammans med Iggy Pop. Inte för att jag gillar honom sådär överdrivet mycket, utan för att de samarbetar så bra. Pepparkaksgubbar? Nej. Jag vill ha lussekattsdonnor. Lady Gaga kan gott sluta gå i kött och ta på sig saffran istället och det kan hon göra tillsammans med Bette Midler. Fattas någon? Ja alltså Trent Reznor gör ju musiken så han får stå i bakgrunden. Och Axl Rose har tyvärr åldrats på det dåliga sättet så han kan ligga i rännstenen utanför och skämmas tillsammans med Marilyn Manson. Madonna? Gillar inte henne. Dessutom tycker jag att det räcker så här.

Om inte min dator var så sabla tyken hade ni fått en fantastiskt fin paintbild på allt det här, men nu får ni inte det. Det här var alltså en önskerubrik från Fifi!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

    1. Haha min telefon ändrade besöka till befrukta häromdagen. Har faktiskt ingen aning om när jag skrev befrukta sist, men min telefon tyckte visst att det var ett lämpligt val när det kom till att besöka bilhandlare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.