web analytics

Lucka sex, eh, kommer imorgon

Kanske är jag en dålig människa, men efter en sömnvecka som får IG, stressjobb eftersom att deadlinedecember som låg så långt fram förra månaden plötsligt var här,  träning på gym (!!!) och en extrem och plågande irritation över Lars von Trier (kan karln sluta göra sina jäkla nakenchockfilmer någon gång?) så är jag alldeles för matt för att skriva ett blogginlägg nu – men imorgon, då kommer lucka sex och lucka sju. Efter att vi har köpt bil. Vilket kan ta hela dagen eftersom att Alex jättesociala pappa är med. Så håll inte andan, som det heter.

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.