Lucka 3: första rubriken från den givna listan – min bästa vän

3m3”Berätta om din bästa vän”. Jag har börjat göra det säkert femton gånger nu, men saken är att jag har inte bara en bästa vän – jag har massor. Jag inser det nu när jag ska skriva det här, att jag har en bild av mig själv som ensam som är helt åt helvete för, och tillåt mig svära franskt nu: mon dieu så många fina, bra och kloka vänner jag har och jag kan för mitt liv inte välja ut en av dem som är bäst. Däremot kan jag välja ut två som är lite extra speciella och det är mina bröder. Johan som föddes tio år innan mig och Thomas som kom sex år efter Johan, tillika fyra år innan min födelse. Utan dem hade jag inte varit jag. De har varit mina största idoler under hela min uppväxt och de är mina största idoler nu och jag hatar att vi bor på tre olika platser i landet, för tiden räcker aldrig till när vi ses.

Jag saknar dem. Så ofta.

Nu när fler och fler börja outa sin lättnad över att de slipper spendera julen med sina egna och sina lånade familjer, så känner jag själv en oro över att det inte kommer klaffa så att vi kan åka ner till Skåne över jul när båda mina bröder och jag för en gångs skull är lediga alla tre. Alltså det hänger på bilen, så sjukt är det. Jag har på grund av miljö och moral inte velat köpa bil någonsin – men nu vill jag det. Och det handlar kanske inte till hundra procent om att få träffa mina bröder, men i alla fall till hälften. De är mina bästa vänner. For life!
148267_480583502028_3544653_n

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.