Vardag

Ordna julfika för tentavakter, få kramar av pensionärer, stångas hela vägen hem, få kramar av Isak, sy upp en kjol, inse begränsningar, välja Supernatural framför joggingrunda, bara få lite dåligt samvete. Mycket, mycket nöjd. Samt: har glömt att berätta att mitt barn har hittat en glaskula och förvandlats till Gollum.

20131117-220507.jpg

 

För övrigt: vill ni ha en julkalender här? Och vill ni i sådana fall bestämma rubriker som jag svarar på en om dagen eller ska jag bara köra tjugofyra sjukt bra tips med början den första december? Eller skiter ni i vilket? För i sådana fall kanske jag kommer med lite tips. För att hålla igång mig. Känns ju inte som någon direkt värdig utmaning att komma på tjugofyra rubriker som jag vill veta om mig själv…

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.