web analytics

Dåligt planerad julgardin

Okej. Jag vet att man får så himla mycket för pengarna, men aj vad det svider att betala kvartalsavgiften på nästan fyratusen till förskolan. Kändes ju verkligen som ett friggin övertydligt budskap från ovan när vinnarmejlet från en traderaauktion landade i inboxen typ sekunden efter fakturan – men ja ja. Vi får väl svepa in oss i de här julgardinerna från 1967 och använda dem som filt, när elen inte blir betald i december. Synd att de är i extra tunn bomull…

Dock WIN för miljövänlig återvinning av jul. Som dessutom var rätt billig.

4 kommentarer

  1. Men mycket snygg gardin!

    Visst är det dyrt med barnomsorg! Ja, man får mycket för pengarna, men speciellt nu när vi bara har 15 timmar, och om barnet dessutom är sjuk några dagar… Betalar dock månadsvis, lite mindre svidigt per gång.

    1. Tack! Mycket nöjd och lite förvånad över att jag fick dem så billigt.

      Borde fråga om vi kan få ändra till månadsbetalning, men skäms över att göra det fånigt nog.

    1. Det är väl inte det att det är dyrt snarare än att fyratusen är så mycket pengar att lägga ut på en gång. Vi har ju bara en inkomst nu. Hade vi bott i Colombia (eller Australien för den delen, där det också är skitdyrt) hade någon av oss förmodligen fått stanna hemma – så jag är så klart himla tacksam ändå. Hade bara önskat att vårt kooperativ hade kört som de flesta andra förskolor, dvs månads- istället för kvartalsbetalning. Men ja. Villaförort…

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *