web analytics

Färdig!

20131102-221427.jpg

Herreminje, nio timmar stickning har tant klarat av idag. Det gick så snabbt! Är jättetrött och fingrarna värker som om jag vore en fiskargumma som lappat nät hela mitt liv. Jag var ändå inte alls sugen på att detta skulle ta slut så fort, trots att allt jag stickade egentligen blev fel (mitt projekt utvecklades från mössa till magvärmare och slutade som en mycket klädsam tubsjal, om jag får säga det själv).

Är ärligt talat ungefär lika nöjd med att kvällen är över som Isak varit med livet i allmänhet de senaste dagarna. Jag tänker gå och lägga mig nu, men jag tänker INTE vara glad över det. God natt.

20131102-221554.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

3 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.