web analytics

God morgon

Jaha. Så det gick kanske lite över styr när vi hade barnvakt då. Det kan eventuellt ha varit så att någon drack ett glas vin för mycket, snubblade över tröskeln till badrummet när vi kom hem och tappade sin telefon i toaletten så att den kortslöts. Jag säger inte att denna någon är jag – men skulle ni försöka ringa mig nu så skulle det inte gå. Så mycket kan jag säga.

||||| 0 Gilla! |||||

2 kommentarer

    1. Ja! Tänk så lite vin det behövdes för det jämfört med innan. Kul att jag snubblade över tröskeln när jag var för upptagen av att posera för att ta en selfie. Jojo. Värdigt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.