web analytics

Skruttkropp

Hej. Min kropp säger ifrån, så jag är full av citodon (och försöker mig tydligen på en tveksam rappkarriär med rim?). Jag vet inte riktigt vad kroppen protesterar mot men troligen något av detta: 1) förskolebaciller 2) för mycket stress 3) för lite sömn 4) för mycket kaffe 5) all of the above. Skit är vad det är, för jag vill springa, hänga med Isak utan huvudvärk och bara allmänt vara utomhus och igång och helst inte behöva vara dimmig och simmig och skev. Jag vill ha anledning att uppdatera i Move it mama-bloggen och så vill jag orka tänka igen. Känns som att någon har fisit mig i hjärnan ärligt talat. Bu.

 

2142879440_0_answer_5_xlarge

 

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.