web analytics

Vad är det som händer?

Idag sade min chef att hon rekommenderar mig att söka hennes tjänst och att hon har rekommenderat den nya prefekten att välja mig som hennes efterträdare. Det är smickrande och skrämmande på samma gång måste jag säga. Fast när jag känner efter är jag nog mer smickrad (dvs förblindad av högmod) än rädd, så jag kommer troligen att söka tjänsten (och sedan får vi helt enkelt se vilken typ av fall det blir efter det här högmodet).

Dock: inget säger att jag får tjänsten bara för att jag söker den. Inget säger att jag kommer ta den om jag får den. Däremot finns det mycket som talar för att vi kommer få en friggin awesome jul i våra fönster eftersom att jag precis har beställt hem den här (!!!!) från Lampgrossisten och det är något jag har mycket lättare att hantera än tanken på att jag eventuellt kommer att söka en chefs-tjänst:

||||| 0 Gilla! |||||

4 kommentarer

    1. Ja jag tror att jag måste det va? Känner att jag ändå är på en plats som gör att om jag inte får tjänsten, så trillar jag ändå tillbaka i något jag tycker om att göra – eftersom att jag fick byta arbetsuppgifter i somras.

    1. <3 Ja, alltså efter att jag hade fått panik och skakningarna lagt sig kände jag mig mest smickrad - även om jag är lite osäker på om jag vill detta egentligen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.