Argast i Älvsjö

Så arg på min stickning nu att jag vill lägga garnet på hyllan FÖR ALLTID. Har i tre veckors tid försökt få ihop ett par raggsockar till Isak i ett garn som är mycket tjockare än det garn som finns i alla satans beskrivningar till barnstrumpor, men det går inte. Nu ger jag upp. Jag orkar inte vara positivt inställd till min egen bristande förmåga när det kommer till att freestyla ihop ett par strumpor med färre maskor än mönstret anger. Däremot orkar jag vara arg. Så arg att jag förmodligen kommer ligga och hytta med näven i sömnen. Och Isak – ja han får väl ha köpta raggsockor den här vintern då och efter det finns bara en väg att gå, det vet ju alla. Rakt ner i hippieträsket. Allt på grund av att jag inte kan sticka ett par raggsockar i naturgarn så att mitt barn istället tvingas bära en industrivariant som inte andas och som kommer att få honom att vilja gå barfota för resten av livet. Inkörsporten till rökelse och ”California dreamin'” på gitarr – jag har precis öppnat den. Ursäkta, men nu tänker jag ägna resten av min vakentid till att tycka synd om mig själv. God natt.

20130928-093310.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

    1. Om jag någonsin slutar vara arg över hur dåligt det här spektaklet gick ska jag våga mig på ett par vuxenstrumpor igen. Det har jag ju i alla fall lyckats med en gång!

  1. Någon har lämnat en stor påse med garner i vårt sopsorteringsrum. Ser helt nya & fina ut. Vill du ha? 😀
    mvh
    /Miljöångesten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.