Äsch

Från en kväll där jag funderade på om jag verkligen är skapt att vara förälder egentligen och vidare till en morgon där världens bästa människa sprang omkring med en strumpa på ena foten och ingen på den andra och testade kvaliteten på våra dörrar med ett matskedsmått. Inte för att de två behöver ha något gemensamt. Jag kan ju vara en oskapt förälder även när Isak är på sitt bästa humör och tvärtom.

Vissa dagar älskar jag i alla fall att gå till jobbet oavsett Isaks humör, andra dagar vill jag bara vara hemma med honom. Idag är en sådan dag där jag önskar att morgonen i alla fall hade fått vara tre timmar längre.

2013-08-31 002

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.