web analytics

Höst – we love you!

Jag vet att det är lite livsbejakande, men alltså löv – så himla lövli (ehehehe)! Sparkade omkring i ett gäng på väg hem från förskolan idag, ända tills vi insåg att vi kanske, eventuellt var i någons trädgård. Då gick vi hem, för det får man göra på hösten. Hösten är nämligen inte sommar då det är uteplikt alla regnfria timmar. Blir så stressad av sommaren. Är för fan gammal goth. Vad har jag i solen att göra? Just det. Inget.

20131002-195500.jpg

Är dock inte riktigt lika förtjust i hösten prick nu, när jag ska ge mig ut i beckmörker och nästan minusgrader och springa. Eller ska jag det? Jag kanske ska dricka te och kolla på Sons of anarchy istället. Ja. Så får det bli.

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.